OM OSS

Rosali Stylists kan det här med hår och makeup. Vårt koncept bygger på att vi älskar att jobba med männsikor och känner en stor passion för det vi gör. Vi stylar dig och ditt sällskap till bröllop, fest och vardag.

Vi vill underlätta för dig genom att skräddarsy våra stylingpaket efter dina önskemål. Bli stylad i vår salong på Renstiernas gata 13, Södermalm eller så tar vi oss dit du är.

Vi skulle älska att få hjälpa dig!

Photo: Elin Selin

OMDÖMEN FRÅN KUNDER

Efter att ha träffat er en gång på konsultationen var det som att vi kände varandra, så bra bemötande och så lättsamma. Genom er styling på vår dag fick ni oss att känna oss vackrare än vi någonsin gjort. Ni fick verkligen våra önskningar att gå i uppfyllelse och ni var med och gjorde vår dag fantastisk!

Många kramar, Jens och Martina

Jag och min man kände oss trygga och väl omhändertagna av Lina och Rosanna på vår bröllopsdag. Blev supernöjd med frisyren och sminket som verkligen höll hela dagen och det märks att rosali stylists är kunniga och proffsiga med det de gör.

Emilia & Javier

Jag kan varmt rekommendera Rosali.stylists för bröllop eller andra festligheter. De fick mig att känna mig speciell inför min bröllopsdag. De är lyhörda,  intresserade, öppna och man känner sig avslappnad i deras närhet.. Vi hade bra kontakt mellan vår konsultation och min bröllopsdag.

Johanna